Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Hyötyajoneuvomyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Autolle.com etsii Ylivieskaan ahkeraa ja asiakaspalveluhenkistä siirtokuljettajaa! Teemme Autolle.comilla uudenlaista autokauppaa, mikä ilmenee muun muassa siinä, että toimitamme myymistämme autoista 95% asiakkaillemme kotiin. Toimintamme kasvaessa tarvitsemme uuden siirtokuskin Ylivieskan toimipisteellemme! Siirtokuljettajan työhön kuuluu autojen ajaminen asiakkaan luokse ja paikan päällä papereiden sekä asiakaspalvelutilanteen hoitaminen. Työssä pääset ajamaan erilaisilla autoilla ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska asiakasneuvonta Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt kuljetus, logistiikka ja liikenne myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siirtokuljettaja/asiakaspalvelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Takuullecom Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylivieska .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa