Duunitori suosittelee
Terveystoimittaja

Bonnier Business Forum Oy

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siipotec Oy suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidensa tuotannon tehostamiseen ja automatisointiin. Yrityksellä on vahva, 30-vuotinen kokemus toimialaltaan. Toimintamme laajentuessa haemme kone- ja laitesuunnittelijaa Kalajoelle. Koulutuksesi on insinööri- (amk) tai vastaava, ja sinulla on kokemusta teollisuuden automaatioratkaisuista. Työtehtäviisi kuuluu 3D-suunnittelu SolidWorksillä, joten edellytämme ohjelmiston käyttökokemusta. Odotamme sinulta innovatiivisuutta, aktiivista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Kalajoki media Kalajoki markkinointi media Kalajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siipotec Oy Y-tunnus 1025515-4 Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kone- ja laitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Siipotec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus