Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

eCommerce Content Specialist, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siipotec Oy suunnittelee ja valmistaa räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidensa tuotannon tehostamiseen ja automatisointiin. Yrityksellä on vahva, 30-vuotinen kokemus toimialaltaan. Toimintamme laajentuessa haemme kone- ja laitesuunnittelijaa Kalajoelle. Koulutuksesi on insinööri- (amk) tai vastaava, ja sinulla on kokemusta teollisuuden automaatioratkaisuista. Työtehtäviisi kuuluu 3D-suunnittelu SolidWorksillä, joten edellytämme ohjelmiston käyttökokemusta. Odotamme sinulta innovatiivisuutta, aktiivista ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Kalajoki media Kalajoki markkinointi media .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siipotec Oy Y-tunnus 1025515-4 Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kone- ja laitesuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Siipotec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus