Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siilinjärven lastensuojelupalveluissa on uudelleen haettavana sosiaalityöntekijän vakinainen virka. Lastensuojelupalveluiden prosessi muodostuu avohuollosta sekä sijais- ja jälkihuollosta. Haettavana oleva sosiaalityöntekijän virka sijoittuu sijais- ja jälkihuoltoon. Lastensuojelupalveluiden esimiehenä toimii lastensuojelupäällikkö ja yksikössä työskentelee yksitoista sosiaalityöntekijää, kuusi perhetyöntekijää ja kaksi sosiaaliohjaajaa ja neljä lähihoitajaa sekä kaksi toimistosihteeriä. Kelpoisuusehtona on Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sosiaalityö Siilinjärvi sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siilinjärven kunta Y-tunnus 0172718-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaalityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Siilinjärven kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus