Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siilinjärven kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut hakevat jatkuvana hakuna palvelusetelituottajia seuraaviin palvelusetelityypeihin 1. Ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen 2. Kotihoitoon 3. Omaishoidon lakisääteisiin vapaisiin 4. Rintamaveteraanien kotiin vietäviin avopalveluihin 5. Lapsiperheiden tilapäiseen kotipalveluun Tarkemmat tiedot ja hakulomakkeet löytyvät internet-sivuilta Siilinjarvi.fi (kuntainfo/palveluseteli) Lisätietoja antavat: hoiva- ja vanhuspalvelujohtaja Kati Kantanen puh. 044 7401957 (kohdista 1–4) ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Siilinjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siilinjärven kunta Y-tunnus 0172718-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluseteliyrittäjiä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Siilinjärven kunta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee Siilinjärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus