Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Mikä on Siili?
Siili ei ole mikään tavallinen konsulttitalo. Sen sijaan olemme digitaalisen ajan suunnannäyttäjiä ja käsityöläisiä, joille asiakaskokemus ja laatu ovat verissä. Se näyttää toimivan, sillä olemme kasvaneet jo yli 400 siilin yritykseksi. Meillä on koko ajan uusia ja mielenkiintoisia asiakasprojekteja, ja asiakkaamme tuntuvat olevan tyytyväisiä – ainakin jos huhuihin (lue: asiakaspalautteeseen) on uskominen.

Meillä jokainen siili saa olla oma itsensä ja jokaiseen luotetaan. Haluamme olla siileille se paras työpaikka ja kannustamme jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen ja tiedon jakamiseen.

Keitä etsimme?
Siilillä pidetään kokemusta ja ammattitaitoa korkeassa arvossa. Haluamme olla varmistamassa omalla tekemisellämme sitä, että korkea teknologiaosaaminen säilyy Suomessa myös jatkossa. Yksi tavoitteistamme on myös työyhteisömme monipuolistuminen ja kehittyminen, jonka vuoksi toivotamme organisaatioomme tervetulleiksi kuusi kisällikokelasta, tällä kertaa Oulun toimipisteelle!
Oletko Sinä full-stack devaajan urasta kiinnostunut nuori lupaus, jolla ohjelmointi on jo verissä, ja etsit pitkäaikaista työpaikkaa? Vai oletko sittenkin käyttäjäkokemuksesta innostunut UX/UI-suunnittelijan alku? Siilin Mestari & Kisälli -koulutusohjelma voi olla sinun urallesi täydellinen aloitus! Toivomme, että IT- tai designalan opintosi ovat loppusuoralla tai olet hiljattain valmistunut. Pystyt työskentelemään sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja sinulla on näyttää meille jo jotain menestyksekkäitä työ/koulu/harrastus-projekteja. Kaikista tärkeintä on kuitenkin halusi oppia, oma-aloitteinen asenteesi ja motivaatiosi työskennellä Siilillä!

Mitä ohjelmassa tapahtuu ja kuinka siihen haetaan?
Hakemalla tähän tehtävään, työsuhteesi alkaa 9.1.2017 Mestari ja Kisälli – koulutusohjelmalla, josta valmistut kisälliksi. Ohjelman aikana opit käytännönläheisellä tavalla, mitä kaikkea Siilissä tehdään ja miten asiakasprojekteissa työskennellään. Pääset monipuolisiin koulutuksiin, nimetyn mentorin ohjaukseen sekä mukaan asiakasprojekteihin ja osaksi isompaa tiimiä. Koulutusjakso on palkallinen ja sen päätyttyä aloitat Siilinä asiakasprojektissa. Solmimme kanssasi alusta alkaen vakituisen työsuhteen.

Lue lisää ja hae ohjelmaan kampanja-sivustollamme www.siili.com/fi/mestarijakisalli. Hakuaika ohjelmaan on 14.10.-6.11., ja tulemme käymään hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoa ohjelmasta ja hakemisesta antaa Ari Kangasniemi. Arille voit soittaa arkisin arkisin klo 14-15 numeroon 040 522 6132 tai laittaa mailia ari.kangasniemi@siili.com.

Onnea hakuun!

Työnantaja: Siili Solutions Sijainti: Tietotie 2, Oulu, Finland Hakemukset: http://www.siili.com/fi/mestarijakisalli Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tietotie 2, Oulu, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Siili Solutions Oyj Y-tunnus 1979903-5 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet Solagem, Complit, DEVTRAIN, Design House Fusion, Muotoilutoimisto Fusion, Mediatuotantoyhtiö Fusion, Design Fusion, Comvise, Codebakers, Avaus Consulting

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

38 666 000 € 66 %

Liiketoiminnan tulos

2 006 000 € 75 %

Liikevoitto-%

5 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Junior Full-stack developer TAI Junior UX/UI Designer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Siili Solutions. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Tietotie 2, Oulu, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa