Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LVIA-SUUNNITTELIJA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ Tarjoamme työpaikan talotekniikan huipulta - vaativia, mielenkiintoisia tehtäviä alalta, joka kehittyy jatkuvasti. Edellytämme Sinulta - LVI-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. - alan suunnittelukokemusta - suunnitteluohjelmistojen käyttötaitoa - luotettavuutta, avoimuutta ja sosiaalisuutta - kykyä työskennellä yksin sekä tiimissä - Ruotsin kielen taito luetaan eduksi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku lvi-alan työt hallinto, yleiset toimistotyöt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siikon Oy Y-tunnus 0692894-2 Toimiala LVI-tekninen suunnittelu Rinnakkaistoiminimet Alfa Centauri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVIA-suunnittelija / projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siikon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus