Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LVIA-SUUNNITTELIJA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ Tarjoamme työpaikan talotekniikan huipulta - vaativia, mielenkiintoisia tehtäviä alalta, joka kehittyy jatkuvasti. Edellytämme Sinulta - LVI-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. - alan suunnittelukokemusta - suunnitteluohjelmistojen käyttötaitoa - luotettavuutta, avoimuutta ja sosiaalisuutta - kykyä työskennellä yksin sekä tiimissä - Ruotsin kielen taito luetaan eduksi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt Turku päällikkötason positiot Turku teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Turku lvi-alan työt hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siikon Oy Y-tunnus 0692894-2 Toimiala LVI-tekninen suunnittelu Rinnakkaistoiminimet Alfa Centauri

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVIA-suunnittelija / projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siikon Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus