Duunitori suosittelee
Permit to Work Engineer

Adecco Finland

Finland

ITSM Specialist/Developer

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Integration Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Etsimme logistiikkatyöntekijöitä Hyvinkäälle

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siikajoen kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen apuohjaajaa työpaja Kätevään ajalle 14.11.2016 - 31.12.2017. Työtoiminnan apuohjaaja työskentelee aikuisten työpajalla. Työ on osallistuvaa työtoiminnan ohjausta, jossa ohjataan päivittäin pitkäaikaistyöttömien ryhmää, tehden erilaisia työtehtäviä käsitöiden parissa. Työtoiminnan apuohjaaja ottaa tilaukset vastaan, suunnittelee työtehtävien toteutuksen sekä ohjaa ja työskentelee yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakasohjauksen lisäksi yhteistyö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Siikajoki kunta-alan työpaikat Siikajoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Siikajoki järjestöjen työpaikat Siikajoki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät järjestöjen työpaikat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siikajoen kunta Y-tunnus 2047359-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työpajan apuohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siikajoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus