Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siikajoen kunta hakee määräaikaiseen työsuhteeseen apuohjaajaa työpaja Kätevään ajalle 14.11.2016 - 31.12.2017. Työtoiminnan apuohjaaja työskentelee aikuisten työpajalla. Työ on osallistuvaa työtoiminnan ohjausta, jossa ohjataan päivittäin pitkäaikaistyöttömien ryhmää, tehden erilaisia työtehtäviä käsitöiden parissa. Työtoiminnan apuohjaaja ottaa tilaukset vastaan, suunnittelee työtehtävien toteutuksen sekä ohjaa ja työskentelee yhdessä asiakkaiden kanssa. Asiakasohjauksen lisäksi yhteistyö ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö Siikajoki kunta-alan työpaikat Siikajoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Siikajoki järjestöjen työpaikat Siikajoki hoito- , ohjaus- ja kuntoutustyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät järjestöjen työpaikat Siikajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siikajoen kunta Y-tunnus 2047359-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työpajan apuohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Siikajoen kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus