Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Siikajoen kunnan sivistystoimessa julistetaan haettavaksi koulunkäynninohjaajan osa-aikainen määräaikainen toimi 31.10.2016-21.12.2016, sijoituspaikkana Ruukin koulun pienryhmä Siikajoelle, Ruukkiin on valmistunut uusi koulukeskus. Koulukeskus muodostuu Ruukin koulusta ja Siikajoen lukiosta. Oppilaiden, opiskelijoiden ja henkilökunnan yhteismäärä lukuvuoden 2016 alussa on noin 600. Hakijalta toivomme innokasta ja aktiivista otetta. Arvostamme oma-aloitteisuutta, sujuvia yhteistyötaitoja sekä taitoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Siikajoki kunta-alan työpaikat Siikajoki musiikki- ja viihdealan tehtävät Siikajoki määräaikainen Siikajoki lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät määräaikainen Siikajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Siikajoen kunta Y-tunnus 2047359-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Siikajoen kunta. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siikajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus