Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta keskittyen pientä suurempiin asiakkuuksiimme. Myös jälkimarkkinointi nykyisille asiakkaille on osa arkipäivääsi. Osallistut asiantuntemuksellasi ja mielipiteilläsi myös tuotekehitykseen ja markkinoinnin kehittämiseen.

Sinulla on teknistä osaamista hosting-alan tuotteista joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden pohjalta. Tärkeimpiä taitojasi on oikean palvelun valinta asiakkaalle. Tässä vaativassa tehtävässä saat tukea myös tekniseltä henkilökunnaltamme.

Olet tuloshakuinen ja osaat viedä myyntidiilin loppuun asti. Asenteesi ja myyntihenkisyytesi kantaa hedelmää koko asiakkuuden elinkaaren ajan. Emme hyväksy "myyjä myy ja tekniikka toteuttaa" -asennetta.

Sinulla on joko kokemusta tai kykyä myyntiorganisaation rakentamiseen. Pääset rakentamaan myyntiä toimivan ja hyvinvoivan asiakaskunnan päälle. Tavoitteenamme on kasvattaa myyntiporukkaamme kahdella-kolmella henkilöllä vuoden-kahden sisällä.

Työ on paikoitellen hyvin itsenäistä. Viet sovitut asiat loppuun asti ja uskallat tehdä aloitteita myyntiprosessien kehittämiseksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja vahvaa organisointikykyä omalle työlle.

Palkkaus perustuu peruspalkkaan ja provisioihin.

Hae tehtävää lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@sigmatic.fi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Sigmatic on hosting-alan palveluyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoverkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille. Yritys on toiminut vuodesta 2001, ja se on tullut tunnetuksi erityisesti vahvasta osaamisesta palvelin-, webhotelli- ja verkkotunnuspalveluissa.

Tuotamme palvelumme kahdesta täysin omassa hallinnassamme olevasta laitesalista, joista toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingissä. Osoituksena kotimaisuudestamme Sigmaticille on myönnetty avainlippu.

Menestyksemme taustalla on oma tuotekehitys, minkä ansiosta tunnemme tuotteemme kilpailijoitamme paremmin. Oma rautainen tekninen henkilökuntamme huolehtii ympärivuorokautisesti palveluiden toiminnasta aina palvelinsaleista yksittäisiin sovelluksiin.

Työntekijälle Sigmatic tarjoaa samalla antoisan sekä haasteellisen tehtäväkentän. Meillä on vahva 15000 asiakkaan asiakaspohja, minkä päälle on hyvä rakentaa. Työkavereina on todellisia hosting-alan osaajia, joille mikään haaste ei ole ylittämätön. Organisaatiomme on matala ja ovet avoimia. Olemme panostaneet erityisen paljon työympäristöön ja uskallammekin väittää, että toimistomme on kantakaupungin tyylikkäin.

Web-osoite: http://www.sigmatic.fi Työnantaja: Sigmatic Oy Sijainti: 00130 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juha-Pekka Järvenpää 09 6829 3019 rekrytointi@sigmatic.fi Hakemukset: https://www.sigmatic.fi/yritys/rekrytointi/technical_account_manager/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00130 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Sigmatic Oy Y-tunnus 1808718-3 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 578 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

202 000 € -41 %

Liikevoitto-%

8 % -38 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö / Technical Account Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sigmatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00130 - Helsinki , osoitteessa 00130 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa