Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

VV-Auto Group Oy

01530 - Vantaa

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta keskittyen pientä suurempiin asiakkuuksiimme. Myös jälkimarkkinointi nykyisille asiakkaille on osa arkipäivääsi. Osallistut asiantuntemuksellasi ja mielipiteilläsi myös tuotekehitykseen ja markkinoinnin kehittämiseen. Sinulla on teknistä osaamista hosting-alan tuotteista joko työkokemuksen tai harrastuneisuuden pohjalta. Tärkeimpiä taitojasi on oikean palvelun valinta asiakkaalle. Tässä vaativassa tehtävässä saat tukea myös tekniseltä henkilökunnaltamme. Olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki päällikkötason positiot myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sigmatic Oy Y-tunnus 1808718-3 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö / Technical Account Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sigmatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00130 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa