Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tehtävässä sinusta tulee osa teknistä henkilökuntaamme, joka huolehtii palvelimista ja verkon toiminnasta 24/7. Tehtävään liittyy kiertävä päivystysvastuu.

Arvostamme:

Kokemusta Linux-palvelinylläpidosta
Osaamista verkkolaitteiden konfiguroinnista ja vianselvityksestä
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Kokemuksia kunnialla selvitetyistä mahdottomista tilanteista

Olet ehkä jo työssä hosting-alalla tai olet ollut muuten vastuussa palvelinympäristöistä nykyisessä työssäsi. Harrastuneisuudella voi korvata työkokemusta.

Suhtaudut rakkaudella avoimiin ohjelmistoihin ja pysyt kehityksessä mukana seuraamalla alan julkaisuja ja tapahtumia. Innostut uusista teknologioista ja jaat uutta osaamista kollegoillesi.

Työtehtäväsi hoituvat pääasiassa Helsingin keskustan toimistoltamme, mutta asioit ajoittain myös palvelinsaleissamme. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ei ole välttämätön, mutta katsotaan tehtävässä hyödyksi.

Työtä tehdään sekä porukassa että itsenäisesti. Viet sovitut asiat loppuun asti ja uskallat tehdä aloitteita asioiden kehittämiseksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja vahvaa organisointikykyä omalle työlle.

Hae tehtävää lähettämällä CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@sigmatic.fi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löytyessä.

Sigmatic on hosting-alan palveluyritys, joka tarjoaa korkeatasoisia tietoverkkopalveluita yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille henkilöille. Yritys on toiminut vuodesta 2001, ja se on tullut tunnetuksi erityisesti vahvasta osaamisesta palvelin-, webhotelli- ja verkkotunnuspalveluissa.

Tuotamme palvelumme kahdesta täysin omassa hallinnassamme olevasta laitesalista, joista toinen sijaitsee Espoossa ja toinen Helsingissä. Osoituksena kotimaisuudestamme Sigmaticille on myönnetty avainlippu.

Menestyksemme taustalla on oma tuotekehitys, minkä ansiosta tunnemme tuotteemme kilpailijoitamme paremmin. Oma rautainen tekninen henkilökuntamme huolehtii ympärivuorokautisesti palveluiden toiminnasta aina palvelinsaleista yksittäisiin sovelluksiin.

Työntekijälle Sigmatic tarjoaa samalla antoisan sekä haasteellisen tehtäväkentän. Meillä on vahva 15000 asiakkaan asiakaspohja, minkä päälle on hyvä rakentaa. Työkavereina on todellisia hosting-alan osaajia, joille mikään haaste ei ole ylittämätön. Organisaatiomme on matala ja ovet avoimia. Olemme panostaneet erityisen paljon työympäristöön ja uskallammekin väittää, että toimistomme on kantakaupungin tyylikkäin.

Web-osoite: http://www.sigmatic.fi Työnantaja: Sigmatic Oy Sijainti: 00130 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juha-Pekka Järvenpää 09 6829 3019 rekrytointi@sigmatic.fi Hakemukset: https://www.sigmatic.fi/yritys/rekrytointi/jarjestelmaasiantuntija/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00130 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Sigmatic Oy Y-tunnus 1808718-3 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 578 000 € -4 %

Liiketoiminnan tulos

202 000 € -41 %

Liikevoitto-%

8 % -38 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija (palvelimet ja verkko), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sigmatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00130 - Helsinki , osoitteessa 00130 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa