Duunitori suosittelee
Talousasiantuntija, Sagax Finland Asset Management

Adecco Finland

Finland

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävässä sinusta tulee osa teknistä henkilökuntaamme, joka huolehtii palvelimista ja verkon toiminnasta 24/7. Tehtävään liittyy kiertävä päivystysvastuu. Arvostamme: Kokemusta Linux-palvelinylläpidosta Osaamista verkkolaitteiden konfiguroinnista ja vianselvityksestä Asiakaspalveluhenkisyyttä Kokemuksia kunnialla selvitetyistä mahdottomista tilanteista Olet ehkä jo työssä hosting-alalla tai olet ollut muuten vastuussa palvelinympäristöistä nykyisessä työssäsi. Harrastuneisuudella voi korvata työkokemusta. Suhtaudut rakkaudella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki järjestelmähallinta ja tietohallinto Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sigmatic Oy Y-tunnus 1808718-3 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija (palvelimet ja verkko), on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Sigmatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00130 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus