Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CTO Chief Technology Officer / Teknologiajohtaja

Woima Corporation

Vaasa

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

IT-osastonjohtaja

Kuntarahoitus

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toiminnan kasvaessa haemme VASTAAVAA MESTARIA, TYÖNJOHTAJAA Jyväskylään, Uudellemaalle sekä Pirkanmaalle alkaviin rivi- ja luhtitalokohteisiimme Tehtävänäsi on: johtaa rakennettavan asunto-osakeyhtiön rakentamista vastata hyvästä viranomaisyhteistyöstä ja yhteistyöstä sidosryhmien kanssa huolehtia aikatauluista, rakentamisen hyvästä laadusta ja projektin taloudesta Edellytämme: rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja kokemusta kokemusta viranomaisyhteistyöstä rakentamisessa Eduksesi katsomme: rakennusalan kokemuksen maatöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Tampere johtajapositiot Tampere tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Tampere työnjohtajat Tampere maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Tampere työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Tampere talonrakennus johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sievitalo Oy Y-tunnus 2382003-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ecobead, Sievitalokeittiö, Sieviasuntorahasto, Sievikoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava mestari/työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Sievitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus