Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toiminnan kasvaessa haemme VASTAAVAA MESTARIA, TYÖNJOHTAJAA Jyväskylään, Uudellemaalle sekä Pirkanmaalle alkaviin rivi- ja luhtitalokohteisiimme Tehtävänäsi on: johtaa rakennettavan asunto-osakeyhtiön rakentamista vastata hyvästä viranomaisyhteistyöstä ja yhteistyöstä sidosryhmien kanssa huolehtia aikatauluista, rakentamisen hyvästä laadusta ja projektin taloudesta Edellytämme: rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta ja kokemusta kokemusta viranomaisyhteistyöstä rakentamisessa Eduksesi katsomme: rakennusalan kokemuksen maatöistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki johtajapositiot Helsinki tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Helsinki työnjohtajat Helsinki maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Helsinki työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Helsinki talonrakennus johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sievitalo Oy Y-tunnus 2382003-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ecobead, Sievitalokeittiö, Sieviasuntorahasto, Sievikoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava mestari/työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Sievitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus