Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme toimintaamme hakemalla palvelukseemme Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueelle SÄHKÖSUUNNITTELIJAA Tulet toimimaan omakotitalojen ja asuntoyhtiökohteiden sähkösuunnittelijana osana Sievitalon tiimiä. Hoidat suunnitteluprojekteja alusta loppuun, huolehtien aikataulun mukaisesta suunnitelmien valmistumisesta. Työsi kostuu kokouksista, asiakas tapaamisista ja itsenäisestä suunnittelutyöstä toimistolla. Työpisteesi voi sijaita joko Vantaalla tai Tampereella oman toivomuksesi mukaan. Edellytämme: -Soveltuvaa sähköalan koulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Helsinki sähkö- ja automaatioalan tehtävät Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki sähköalan työt sähkö- ja automaatioalan tehtävät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sievitalo Oy Y-tunnus 2382003-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ecobead, Sievitalokeittiö, Sieviasuntorahasto, Sievikoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähkösuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Sievitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa