Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme toimintaamme hakemalla palvelukseemme Etelä-Suomen ja Pirkanmaan alueelle LVI-ALAN TYÖNJOHTAJAA Tulet toimimaan projektinhoitotehtävissä osana Sievitalon tiimiä. Hoidat työmaaprojekteja alusta loppuun, huolehtien aikataulun mukaisesta töiden etenemisestä ja materiaalivirrasta. Työsi kostuu työmaakäynneistä, kokouksista sekä paperitöistä toimistolla. Työpisteesi voi sijaita joko Vantaalla tai Tampereella oman toivomuksesi mukaan. Edellytämme: -LVI-teknikon, työteknikon tai -insinöörin koulutusta. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Helsinki lvi-alan työt teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sievitalo Oy Y-tunnus 2382003-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ecobead, Sievitalokeittiö, Sieviasuntorahasto, Sievikoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-alan työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Sievitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus