Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vahvistamme toimintaamme hakemalla palvelukseemme LVI-ASENTAJIA asuntotuotantoon Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueille Päätehtäväsi on OK-, rivi- ja luhtitalojen LVI-asennukset. Odotamme Sinulta: - tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työssä hankittuja tietoja (mielellään sekä putki- että IV-asennustaito). Myös alan vaihtajien kannattaa hakea, mahdollisuus oppisopimuskoulutukseen lvi-alalle. - kokemusta asuntotuotannosta - kykyä työskennellä itsenäisesti - huolellisuutta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Kokkola LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kokkola Asennus, huolto ja puhtaanapito Kokkola lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Kokkola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sievitalo Oy Y-tunnus 2382003-6 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Ecobead, Sievitalokeittiö, Sieviasuntorahasto, Sievikoti

Ilmoitus


Tämä työpaikka, LVI-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Sievitalo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa