Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kokkola–Keski-Pohjanmaa alueelle MYYMÄLÄVASTAAVAA Odotamme Sinulta aktiivista ja hyvää asiakaspalveluotetta ja valmiutta asiakkaiden luona tehtävään työhön. Tarjoamme Suomessa valmistetut korkealuokkaiset tuotteet, myyntijohdon ja työkavereiden vahvan tuen sekä hyvän, tuloksiin perustuvan palkan. Kokemus alalta tai myyntityöstä plussaa, mutta persoona ratkaisee! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta. Sievin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Kokkola kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sievin Kaluste Oy Y-tunnus 0647882-2 Toimiala Muiden huonekalujen valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälävastaava, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 11.09.2016 ja sen on julkaissut Sievin Kaluste Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus