Duunitori suosittelee
Kokki vakituiseen työsuhteeseen Hankasalmelle

Adecco Finland

Finland

Keittiöpäällikkö, O'Learys Bakers, Helsinki

O'Learys / co Restel

Helsinki

Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Työnjohtaja / Nuorempi Työnjohtaja

Viherpojat Oy / co Värväämö

Espoo

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola Lehtovaara , 120 paikkainen ruokaravintola Sibeliuspuiston reunalla, etsii joukkoonsa keittiön vuoromestaria . Odotamme ammattitaitoista ja positiivista otetta työhön. Tiedustelut ja hakemukset mielellään sähköpostilla 21.10. mennessä. [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Munkkiniemi() muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki työnjohtajat Munkkiniemi() työnjohtajat Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Munkkiniemi() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkiniemi() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Munkkiniemi() ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät työnjohtajat ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sibeliuspuiston Ravintolat Oy Y-tunnus 0764649-6 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Chevalier Blanc, Lehtovaara

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sibeliuspuiston Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus