Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola Lehtovaara , 120 paikkainen ruokaravintola Sibeliuspuiston reunalla, etsii joukkoonsa keittiön vuoromestaria . Odotamme ammattitaitoista ja positiivista otetta työhön. Tiedustelut ja hakemukset mielellään sähköpostilla 21.10. mennessä. tomas.rosenberg@lehtovaara.inet.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Munkkiniemi() työnjohtajat Helsinki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Munkkiniemi() muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Munkkiniemi() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkiniemi() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Munkkiniemi() ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki työnjohtajat muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sibeliuspuiston Ravintolat Oy Y-tunnus 0764649-6 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Chevalier Blanc, Lehtovaara

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuoromestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sibeliuspuiston Ravintolat Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa