Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Yritystoimintamme laajentuessa tarvitsemme juuri sinua, esiintyvä taiteilija, keikkatyöhön! Erityisesti tarvetta erilaisille&erikoisille showryhmille, esitanssijoille yökerhoon, tanssiryhmille, bändeille, muusikoille, tai muille erikoislahjakkuuksille alalta kuin alalta!
Jos olet halukas viihdyttämään ja sinulla/ryhmälläsi on esiintyminen hallussa, otathan pikaisesti yhteyttä!

Työnantaja: Promocion Artistica Ay Sijainti: toimimme koko suomen alueella Hakemukset: pro.artistica@hotmail.com, lisätietoja +358456904977/Tanja Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Show-ja tanssiryhmille+muille esiintyville taiteilijoille keikkaa tarjolla, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Promocion Artistica Ay. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa toimimme koko suomen alueella .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa