Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä Janakkalan Ateriapalveluiden keskuskeittiö Tuuvinkiin kokille ja/tai ruokapalvelutyöntekijälle erimittaisia sijaisuuksia alkaen 14.11.2016. Keskuskeittiö sijaitsee Turengin sairaalan kupeessa. Työsuhde Seuturekryyn. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kelpoisuusvaatimukset: Kelpoisuusvaatimuksena on keittiöalan koulutus: kokki, keittäjä, catering alan perustutkinto tai vähintään vuoden työkokemus keskuskeittiöltä. Lisäksi oltava hygieniapassi, salmonellatodistus jos käynyt ulkomailla. Vaadittavat luvat: Hygieniapassi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Hämeenlinna muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi seuturekry Y-tunnus 2217411-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruokapalvelutyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Seuturekry Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 13100 - Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus