Duunitori suosittelee
Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 25.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

KEIKKATÖITÄ Sijaisuuksia Janakkalassa ja Hämeenlinnassa Jos olet ammattilainen tai alan opiskelija, ota yhteyttä Seuturekryyn! HYVÄT KEIKKATYÖMAHDOLLISUUDETVarhaiskasvatus, ateria- ja puhtaanapitopalvelut, ikäihmisten palvelut ja kotihoito, vammaispalvelut Tule rekryinfoon ti 27.9. klo 17.00JANAKKALAN KUNNANTALOValtuustosali, Juttilantie 1, TurenkiIlmoittaudu infoon, soita 03 621 3900 ja tallenna tietosi www.seuturekry.fi www.seuturekry.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Hämeenkoski Pälkäne Urjala Valkeakoski Kärkölä Hattula Hausjärvi Hämeenlinna Janakkala Loppi Tammela Akaa Asikkala Padasjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi seuturekry Y-tunnus 2217411-6 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkatöitä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 25.09.2016 ja sen on julkaissut Seuturekry Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa