Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sammonlahden seurakunnassa (Lappeenranta) on haettavana Seurakuntasihteerin virka Virkaan valittavalta edellytetään vähintään opistotasoista tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyvää seurakunnan hallinnon ja seurakuntaelämän tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja sekä tahtoa toimia seurakunnan tavoitteiden ja arvojen mukaisesti osana työyhteisöämme. Seurakuntasihteerin keskeisiä tehtäviä ovat kirkkoherran ja seurakuntaneuvoston sihteerin tehtävät, oman seurakunnan yleis-, talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lappeenranta hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntasihteerin virka, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sammonlahden seurakunta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus