Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sammonlahden seurakunnassa (Lappeenranta) on haettavana Seurakuntasihteerin virka Virkaan valittavalta edellytetään vähintään opistotasoista tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyvää seurakunnan hallinnon ja seurakuntaelämän tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja sekä tahtoa toimia seurakunnan tavoitteiden ja arvojen mukaisesti osana työyhteisöämme. Seurakuntasihteerin keskeisiä tehtäviä ovat kirkkoherran ja seurakuntaneuvoston sihteerin tehtävät, oman seurakunnan yleis-, talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lappeenranta hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntasihteerin virka, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sammonlahden seurakunta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 53850 - Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus