Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Osastoassistentti, Pöyry Oyj

Studentwork

Helsinki

PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ / ICT-ASIANTUNTIJOITA

Keski-Suomen Sairaanhoitopiiri

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sammonlahden seurakunnassa (Lappeenranta) on haettavana Seurakuntasihteerin virka Virkaan valittavalta edellytetään vähintään opistotasoista tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyvää seurakunnan hallinnon ja seurakuntaelämän tuntemusta, hyviä yhteistyötaitoja sekä tahtoa toimia seurakunnan tavoitteiden ja arvojen mukaisesti osana työyhteisöämme. Seurakuntasihteerin keskeisiä tehtäviä ovat kirkkoherran ja seurakuntaneuvoston sihteerin tehtävät, oman seurakunnan yleis-, talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Lappeenranta hallinto, yleiset toimistotyöt Lappeenranta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakuntasihteerin virka, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Sammonlahden seurakunta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa