Duunitori suosittelee
Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Porin Teljän seurakunta etsii Nuorisotyönohjaajalle SIJAISTA vuodeksi 2017 Halutessasi voit aloittaa jo joulukuussa 2016. Seurakuntamme on innokas, perinteitä kunnioittava ja samalla ennakkoluulottomasti työtä kehittävä ja uusia toimintatapoja etsivä, nuorisomme on vauhdikasta ja heitä on paljon; sekä tytöt että pojat ovat hyvin tarmokkaita. Työhösi kuuluisi leirejä, kouluyhteistyötä, varhaisnuorten kokoavaa toimintaa sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Pori musiikki- ja viihdealan tehtävät Pori lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakunnan nuorisotyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Porin ev.lut. seurakuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus