Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

NUORISOTYÖNOHJAAJA Rautalammin seurakunta on sisäsavolainen n. 2600 jäsenen seurakunta luonnonkauniissa, haasteita, virikkeitä ja mahdollisuuksia tarjoavassa ympäristössä. Rautalammin seurakunta hakee avoinna olevan I nuorisotyönohjaajan viran tehtävien hoitajaksi määräaikaiseen, kokoaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 1.1.-31.12.2017 oma-aloitteista, yhteistyökykyistä ja vaihtelevia tehtäviä pelkäämätöntä henkilöä. Pääasialliset tehtävät ovat tyttöjen ja poikien sekä nuorten ja nuorten aikuisten parissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Rautalampi musiikki- ja viihdealan tehtävät Rautalampi lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö musiikki- ja viihdealan tehtävät Rautalampi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Seurakunnan nuorisotyönohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Rautalammin seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 77700 - Rautalampi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa