Duunitori suosittelee
Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluepäällikkö vastaamaan ensisijaisesti pohjoisen Suomen asiakkuuksista

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MEILLE TÖIHIN! Haemme voimakkaasti kasvavaan joukkoomme kalusteasentajaa, joka taitaa myös muut keittiöiden kokonaisremonttiin liittyvät työt. Olet ylpeä osaamisestasi ja sinulla on vankka kokemus keittiöiden asennustöistä. Edustat yhtiötämme loppukuluttajan kotona tyylikkäästi ja pidät aina sovituista asioista kiinni. Tarjoamme hyvän korvauksen menetetystä vapaa-ajasta ja vakaan työn taloudellisesti menestyvässä yrityksessä. Tehtaamme täydellinen toimitusvarmuus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito puu- ja metallialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Sete Oy Y-tunnus 2367826-0 Toimiala Keittiö- ja saniteettitilojen kalusteiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kalusteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Sete Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa