Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Kuopion toimipisteellemme. Työskentelet osana tuotekehitystiimiä ja tehtävänäsi ovat monipuoliset teollisuuden automaatiosovellusten vaatimat mekaniikkasuunnittelutehtävät ja asiakastoimeksiannot. Asiakaskuntamme muodostuu lääke- ja elintarviketeollisuuden lisäksi laajalta teollisuuden pelikentältä, joten työ vaatii tekijältään joustavuutta ja mukautumiskykyä. Työ palkitsee tekijäänsä monipuolisuudellaan ja haasteillaan. Vaatimuksena osaamista seuraavilta osa-alueilta: 3D suunnitteluosaaminen, Solidworks; 2D suunnitteluosaaminen, Autocad; ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kuopio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kuopio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Servicepoint Kuopio Oy Y-tunnus 2065988-1 Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Servicepoint Kuopio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus