Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Kuopion toimipisteellemme. Työskentelet osana tuotekehitystiimiä ja tehtävänäsi ovat monipuoliset teollisuuden automaatiosovellusten vaatimat mekaniikkasuunnittelutehtävät ja asiakastoimeksiannot. Asiakaskuntamme muodostuu lääke- ja elintarviketeollisuuden lisäksi laajalta teollisuuden pelikentältä, joten työ vaatii tekijältään joustavuutta ja mukautumiskykyä. Työ palkitsee tekijäänsä monipuolisuudellaan ja haasteillaan. Vaatimuksena osaamista seuraavilta osa-alueilta: 3D suunnitteluosaaminen, Solidworks; 2D suunnitteluosaaminen, Autocad; ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kuopio teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Servicepoint Kuopio Oy Y-tunnus 2065988-1 Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Servicepoint Kuopio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus