Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA Kuopion toimipisteellemme.

Työskentelet osana tuotekehitystiimiä ja tehtävänäsi ovat monipuoliset teollisuuden automaatiosovellusten vaatimat mekaniikkasuunnittelutehtävät ja asiakastoimeksiannot. Asiakaskuntamme muodostuu lääke- ja elintarviketeollisuuden lisäksi laajalta teollisuuden pelikentältä, joten työ vaatii tekijältään joustavuutta ja mukautumiskykyä. Työ palkitsee tekijäänsä monipuolisuudellaan ja haasteillaan.

Vaatimuksena osaamista seuraavilta osa-alueilta: 3D suunnitteluosaaminen, Solidworks; 2D suunnitteluosaaminen, Autocad; Office-ohjelmistot.

Odotamme: tehtävään soveltuvaa teknisen alan tutkintoa; suomen ja englannin kielen hallintaa; halua oppia ja kehittää uutta; matkustushalukkuutta.

Arvostamme lisäksi: kokemusta automaatiosovelluksista; kokemusta valmistustekniikoista ja kustannusrakenteista; PDM järjestelmätuntemusta; Fluiddraw osaamista; Inventor osaamista; hyviä viestintä ja vuorovaikutustaitoja; tuntemusta standardeista, turvalaitesovelluksista sekä dokumentaatiosta; saksan, ruotsin ja/tai venäjän osaamista.

Tarjoamme itsenäisen työn innostavassa tiimissä ja mahdollisuuden kehittyä kasvavassa yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Reijo Mustonen, reijo.mustonen@servicepoint.fi.

Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Matti Martikaiselle, matti.martikainen@servicepoint.fi, 21.10.2016 mennessä. Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Web-osoite: http://servicepoint.fi Työnantaja: Servicepoint Kuopio Oy Sijainti: Volttikatu 5, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Reijo Mustonen, reijo.mustonen@servicepoint.fi Hakemukset: matti.martikainen@servicepoint.fi Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Volttikatu 5, 70700 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Servicepoint Kuopio Oy Y-tunnus 2065988-1 Toimiala Muualla luokittelematon erikoiskoneiden valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 218 009 € 8218009 %

Liiketoiminnan tulos

-339 949 € -339949 %

Henkilöstö

56 56

Liikevoitto-%

-4 % -4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mekaniikkasuunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Servicepoint Kuopio Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Volttikatu 5, 70700 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa