Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Kausityöntekijöitä Räfsön Saareen 2017

Räfsön Leirikeskus / Kirkkonummen seurakuntayhtymä

02480 - Kirkkonummi

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Serveco Oy tarjoaa henkilökohtaisella otteella kiinteistö- ja toimitilapalveluita. Monipuolisen tarjonnan lisäksi olemme erikoistuneet elintarviketeollisuuden hygieniapalveluihin ja linja-autojen päivittäishuoltoon. Ylivertaisessa asiakaspalveluprosessissamme tärkeintä on henkilökohtainen ote - meillä kohtaat aina ihmisen. Haemme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Huittisiin. Työ on myymälätilojen puhdistusta. Työtä on tarjolla vähintään 2-3 kertaa viikossa arki-iltaisin noin 2h/pv ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Huittinen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Huittinen osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Serveco Oy Y-tunnus 2157797-6 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Serveco Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Huittinen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus