Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Serveco Oy tarjoaa henkilökohtaisella otteella kiinteistö- ja toimitilapalveluita. Monipuolisen tarjonnan lisäksi olemme erikoistuneet elintarviketeollisuuden hygieniapalveluihin ja linja-autojen päivittäishuoltoon. Ylivertaisessa asiakaspalveluprosessissamme tärkeintä on henkilökohtainen ote - meillä kohtaat aina ihmisen.

Haemme nyt osa-aikaista SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Huittisiin.

Työ on myymälätilojen puhdistusta. Työtä on tarjolla vähintään 2-3 kertaa viikossa arki-iltaisin noin 2h/pv ja joka toinen lauantai noin 6h/pv.

Sinulla tulee olla aktiivinen työote ja aito kiinnostus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Koulutus ja kokemus alalta ovat eduksi mutta myös se riittää, että olet halukas oppimaan uutta - me annamme tehtävään kunnon alkuperehdytyksen sekä työhönopastuksen.

Tehtävään valittavilta edellytetään tyydyttävää suomen kielen taitoa.

Täytä työpaikkahakemus kotisivuillamme: www.serveco.fi

Web-osoite: http://www.serveco.fi Työnantaja: Serveco Oy Sijainti: 32700 HUITTINEN Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekrytointi@serveco.fi Hakemukset: http://www.serveco.fi/tyohakemus.html Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 32700 HUITTINEN

Yritystiedot

Toiminimi Serveco Oy Y-tunnus 2157797-6 Toimiala Kiinteistöjen siivous

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 703 000 € 34 %

Liiketoiminnan tulos

84 000 € 8 %

Henkilöstö

75 23

Liikevoitto-%

3 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Serveco Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 32700 - Huittinen , osoitteessa 32700 HUITTINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa