Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Serres Oy on vuonna 1973 perustettu muovialalla toimiva perheyritys. Valmistamme omia, alallaan johtavia merkkituotteita sairaalakäyttöön. Tuotantolaitoksemme ovat Saarijärvellä ja Kauhajoella. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 190 työntekijää ja liikevaihtomme oli viime vuonna noin 28 Me. Haemme Saarijärvelle kolmivuorotyöhön

VUOROTYÖNJOHTAJAA

äitiysloman sijaiseksi vastaamaan tuotannon työnjohtotehtävistä. Organisoit sekä ohjaat tuotannon toimintaa suunnitelmallisella ja rohkealla tavalla. Tehtävässäsi huolehdit valmistuksen sujuvuudesta sekä tehokkaasta resurssien käytöstä. Toimessasi vastaat tuotannon määrä- ja laatutavoitteiden saavuttamisesta.

Odotamme sinulta taustaa tuotantoympäristöstä ja tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta. Sinulla on hyvät henkilöjohtamistaidot sekä kokemusta esimiestehtävistä ja mielellään sarjatuotannosta. Kykenet motivoimaan ja ohjaamaan ihmisiä työssä sekä tekemään päätöksiä.

Tarjoamme mahdollisuuden toimia osana kasvavaa, kansainvälistä, menestyvää ja kehittyvää yritystä. Serres Oy on työnantajana luotettava, varma ja arvostettu. Meillä on hyvä työilmapiiri ja motivoituneet työntekijät.

Lähetä ansioluettelon sisältävä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.10. mennessä osoitteeseen rekrytointi@serres.fi. Merkitse hakemukseen hakemasi tehtävän nimi.

Web-osoite: http://www.serres.fi Työnantaja: Serres Oy Sijainti: 43100 SAARIJÄRVI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävistä antavat Jorma Juuso, p. 040 4889903 ja Tuomas Pesonen, p. 040 5604055. Ilmoitus jätetty: 28.09.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 43100 SAARIJÄRVI

Yritystiedot

Toiminimi Serres Oy Y-tunnus 0591721-3 Toimiala Muiden muovituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Serresen, Muoviserres, Serresmedical, Medicalhouse

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

28 082 914 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

4 307 411 € -10 %

Henkilöstö

138 19

Liikevoitto-%

15 % -17 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorotyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Serres Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 43100 - Saarijärvi , osoitteessa 43100 SAARIJÄRVI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa