Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Serres Oy on vuonna 1973 perustettu muovialalla toimiva perheyritys. Valmistamme omia, alallaan johtavia merkkituotteita sairaalakäyttöön. Tuotantolaitoksemme ovat Saarijärvellä ja Kauhajoella. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 190 työntekijää ja liikevaihtomme oli viime vuonna noin 28 Me. Haemme Saarijärvelle kolmivuorotyöhön VUOROTYÖNJOHTAJAA äitiysloman sijaiseksi vastaamaan tuotannon työnjohtotehtävistä. Organisoit sekä ohjaat tuotannon toimintaa suunnitelmallisella ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Saarijärvi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Saarijärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Saarijärvi työnjohtajat Saarijärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Saarijärvi kaivos- ja metallialan tehtävät Saarijärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Saarijärvi johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät kaivos- ja metallialan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Saarijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Serres Oy Y-tunnus 0591721-3 Toimiala Muiden muovituotteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Serresen, Muoviserres, Serresmedical, Medicalhouse

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorotyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Serres Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 43100 - Saarijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus