Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakaspalvelun ammattilainen Tiileritehtaat hakee asiakaspalvelutehtäviin työntekijää. Työtehtäviin kuuluvat mm. puhelinkeskuksen hoito ja markkinoinnin- ja taloushallinnon assistentin tehtävät. Eduksi luetaan kaupallisen puolen koulutus sekä englannin ja ruotsinkielen taito. Hyvä ATK-osaaminen on välttämätöntä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Lisätietoja antaa Seppo Aaltonen....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tarvasjoki myyjät ja kassahenkilöt Tarvasjoki asiakasneuvonta Tarvasjoki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Tarvasjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Seppälän Tiili Oy Y-tunnus 0214277-4 Toimiala Poltettujen tiilien ja muun rakennuskeramiikan valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelun ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Seppälän Tiili Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tarvasjoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa