Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Liity kansainväliseen huipputiimiimme ja ole osa yhtä maailman nopeiten kasvavaa start-up yritystä!
VertaaEnsin.fi on Suomen johtava rahoitustuotteiden vertailusivusto. Autamme kuluttajia säästämään aikaa ja rahaa löytämällä kullekin juuri sopivat tuotteet ja palvelut. Palautamme vallan kuluttajille tarjoamalla lisää tietoa tuotteista, luomalla läpinäkyvämmän markkinan ja mahdollistamalla tuotteiden helpon ja tehokkaan vertailun.

Olemme osa CompareEuropeGroup-konsernia, joka on perustanut rahoitustuotteiden vertailusivustoja myös Tanskaan (Samlino.dk), Portugaliin (Comparaja.pt), Belgiaan (TopCompare.be) ja Norjaan (Samlino.no). CompareEuropeGroupilla on laaja kokemus online-liiketoiminnasta, digitaalisesta markkinoinnista ja rahoitustuotteiden vertailusta.

Haemme nyt SEO- ja sisältömarkkinoinnin harjoittelijaa tiimiimme Lissaboniin, Portugaliin. Tulet työskentelemään osana markkinointitiimiämme, jonka vastuulla on brändimme vahvistaminen, näkyvyyden lisääminen ja kuluttajille olennaisen, hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen.

Tiimiä johtavat huipputason ammattilaiset, jotka varmistavat, että kaikki harjoittelijat saavat tarvitsemansa tuen ja oppivat mahdollisimman paljon harjoittelujakson aikana. Harjoittelu on kestoltaan 6-12 kuukautta ja se suoritetaan Lissabonissa. Aloitus sopimuksen mukaan. Harjoittelusta maksetaan palkkaa.
Hyvin sujuneen harjoittelujakson jälkeen haluamme ilman muuta keskustella sopimuksen jatkosta tai siirtymisestä muihin tehtäviin yrityksessä.

Työnkuva:
- Kiinnostavan sisällön tuottaminen eri medioille ja yhteistyökumppaneille
- SEO- eli hakukoneoptimointi (on & off-page SEO)
- SEO-analyysi ja seuranta (mm. google analytics)
- Uusien yhteistyökumppanien kartoittaminen yhdessä markkinointitiimin kanssa
- Näkyvyyden kasvattaminen eri medioissa
- Uutisten ja markkinatrendien aktiivinen seuranta
- Vahvan brändin luominen

Odotamme sinulta:
- Halua työskennellä kansainvälisessä start up-ympäristössä
- Soveltuvia korkeakouluopintoja
- Innokkuutta ja nopeaa oppimiskykyä
- Kiinnostusta työskennellä numeroiden parissa
- Erinomaisia kirjallisia suomen kielen taitoja, sekä sujuvaa englannin kieltä (kirjallinen ja suullinen)

Toivomme:
- Kiinnostusta talous- ja rahoitusasioihin
- SEO- ja sisällöntuotantokokemus katsotaan eduksi

Kiinnostuitko? Lähetä pian CV ja lyhyt hakemus englanniksi osoitteeseen julie.eracleous@compareeuropegroup.com, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!
Hakuaika 30.11.2016 asti

https://www.vertaaensin.fi

Työnantaja: Vertaa Ensin Suomi Oy Sijainti: Lissabon, Portugali Hakemukset: julie.eracleous@compareeuropegroup.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 13.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SEO Executive Trainee - palkallinen harjoittelu Lissabonissa, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vertaa Ensin Suomi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lissabon , osoitteessa Lissabon, Portugali .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa