Ilmoitus jätetty 09.01.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lakeusrekry hakee asiakkaalleen Notta Systemsille kahta osaavaa JÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAA kansainvälisiin ohjelmistoprojekteihin. Toimipistemahdollisuuksina Jyväskylä, Vantaa, Seinäjoki. Tekniset keywordsit ovat ASP.NET 5 & .NET Core, QT (C++/Linux), Angular 2, HTML 5 + javascipt, Xamarin , Elixir/Erlang, PostgreSQL, Docker , QT, Linux, Android /iOS, Raven/Mongo DB, Auth0 ja monta muuta. Puhutaanko samaa kieltä? – ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Isokyrö ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Laihia ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Maalahti ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Mustasaari ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vaasa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vöyri järjestelmähallinta ja tietohallinto Isokyrö järjestelmähallinta ja tietohallinto Laihia järjestelmähallinta ja tietohallinto Maalahti järjestelmähallinta ja tietohallinto Mustasaari järjestelmähallinta ja tietohallinto Vaasa järjestelmähallinta ja tietohallinto Vöyri ohjelmointi ja ohjelmistokehitys järjestelmähallinta ja tietohallinto .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Senior Software Architect, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Notta Systems Oy co Lakeusrekry. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.01.2017. Työpaikka sijaitsee Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus