Banner Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Työpaikkakuvaus

Lakeusrekry hakee asiakkaalleen Notta Systemsille kahta osaavaa

JÄRJESTELMÄSUUNNITTELIJAA

kansainvälisiin ohjelmistoprojekteihin. Toimipistemahdollisuuksina Jyväskylä, Vantaa, Seinäjoki.

Tekniset keywordsit ovat ASP.NET 5 & .NET Core, QT (C++/Linux), Angular 2, HTML 5 + javascipt, Xamarin , Elixir/Erlang, PostgreSQL, Docker , QT, Linux, Android /iOS, Raven/Mongo DB, Auth0 ja monta muuta. Puhutaanko samaa kieltä? – jos kyllä, lue silloin lisää.

Notta Systems on vuonna 2006 perustettu IT yhtiö. Yrityksellä on vahva ohjelmisto osaaminen usealta eri teollisuuden alalta. Pääkonttori sijaitsee Seinäjoella. Yhtiö on osa Vaasa Electronics Group konsernia. Yhtiön päätuote Mailroom Assistant tarjoaa postinkäsittelyratkaisuja kansallisille posteille ja in-house-sektorille lähetysten tunnistamiseen, rekisteröintiin, lajitteluun, seurantaan ja prosessien tehostamisen ja todentamiseen. Toiminta-ajatuksemme on auttaa asiakkaitamme tehostamaan lähetysten käsittelyä eri prosessien vaiheissa. Huippuun viety ergonomia ja täysin uudelle tasolle viety käytettävyys ovat tuotekehityksen kulmakiviä. Näillä helppokäyttöisillä, tehokkailla -ja ergonomisesti- suunnitelluilla ratkaisuilla tarjoamme loppuasiakkaiden työntekijöille miellyttävän työympäristön.

Notta Systemsillä on asiakkaina kansallisia posteja sekä suuryrityksiä, kuten ICA, DHL, Canada Post , Roche, ISS, SEB, Matkahuolto, Posti, Novartis. Liikevaihtotavoite vuodelle 2017 on 6 milj. euroa ja henkilöstömäärä on kasvussa. Toiminta on sertifioitua.

Tehtävänkuvassa on kyseessä uusimpien teknologioiden palvelinohjelmisto- ja rajapintatyö, jossa usein asiakastapaamisia. Tehtävän tarkempi työnkuvaus määritellään ohjelmisto-/tietokanta-arkkitehdin tehtäviin valittavien henkilöiden taustan mukaan. Organisaation toimintamalli on joustava ja hierarkia sekä byrokratia on pyritty minimoimaan. Palkkaus on kilpailukykyinen osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjolla on vaihteleva työ, jossa on modernit työkalut sekä työympäristö. Lähde mukaan menestystarinaan, jossa on innovatiivinen työyhteisö ja reilut esimiehet sekä osaavat työkaverit.

Toivomme hakijoilta

  • ymmärrystä ketterästä ohjelmistokehityksestä (scrum) 
  • kokemusta järjestelmäkokonaisuuksien rakentamisesta eli koodauskokemusta…riittävästi 
  • osaamista arkkitehtuurimäärittelyistä 
  • matkustusvalmiutta ulkomailla projektien tiimoilta ( Eurooppa ja Pohjois-Amerikka) 
  • englannin ja suomenkielitaitoa sekä suullisesti ja kirjallisesti 
  • reipasta asennetta, sosiaalista esiintymisvalmiutta asiakastapaamisiin 
  • DI/FM/ tietotekniikan ins. tai muu soveltuva koulutus kokemuksella


Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot (myös viikonloppuna ja arkisin klo 07-18) gsm 0400 72 17 17, [email protected]

Hakuaika loppuu heti kun sopiva henkilö löydetty ja tehtävässä aloitus on mahdollista vaikka heti. Hae pikaisesti!

Toimita allaolevan www-lomakkeen linkin kautta liitteenä ansioluettelosi, josta selviää työnimikkeen alta kuvattuna työnsisältöä sekä käyttämiäsi teknologioita.

Käsittelemme hakemukset ehdottoman luottamuksellisesti, emmekä luonnollisestikaan kontaktoi nykyistä työnantajaasi hakusi tiimoilta.

Työnantaja: Notta Systems Oy co Lakeusrekry Sijainti: Seinäjoki, Vantaa, Jyväskylä Ilmoitus jätetty: 09.01.2017 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Seinäjoki, Vantaa, Jyväskylä


Tämä työpaikka, Senior Software Architect, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 09.01.2017 ja sen on julkaissut Notta Systems Oy co Lakeusrekry. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki , osoitteessa Seinäjoki, Vantaa, Jyväskylä .