Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Senior Shop hakee Pohjanmaalle franchising yrittäjää

Haluaisitko olla itsenäinen vaatekauppias, jolla on suuri kasvava asiakaskunta?

Senior Shop - Suomen suurin liikkuva vaatekauppa muodikkaille ja tyylitietoisille senioreille - on perustettu Ruotsissa 1996 ja Suomessa ketju on toiminut vuodesta 2010 alkaen. Tänä päivänä toimintaa on Pohjoismaiden lisäksi Saksassa.

Liikeideamme on "vaatekauppa joka tulee asiakkaan luo". Me myymme vaatteita senioreille vierailemalla yhdistysten kokoontumisissa sekä kaikkialla, missä ikääntyvää väestöä asuu. Tulemme paikalle mukanamme noin 900 vaatetta heti valmiina ostettavaksi.

Yrittäjä toimii yksin omalla alueellaan. Myytävät vaatteet valitaan keskitetysti yhteisostoin. Yrittäjällä on tavara-auto, jonne mahtuu 6 rekkiä vaatteita. Vierailupaikat sovitaan etukäteen mm. palvelukoteihin, yhdistyksiin ja kaikenlaisiin ikäihmisten toiminta- ja kokoontumispaikkoihin.

Menestyvällä Senior Shop-yrittäjällä on itsenäinen ja käytännönläheinen ote työhönsä sekä hyvät sosiaaliset taidot. Kokemus vaatteiden kanssa työskentelystä on etu, mutta ei välttämättömyys. Osaat ja haluat myydä! Työ on liikkuvaa ja autolla ajamiseen tarvitaan B-ajokortti. Auttava ruotsinkielentaito on välttämätön.

Työskentelet vuodessa 7,5 kuukautta ja 4,5 kuukautta voit pitää vaikka lomaa ja nauttia hyvin menneen myyntisesongin tuomista eduista.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työt menestyvänä yrittäjänä Senior Shop konseptilla, niin ota yhteyttä:

Työnantaja: Lintusetti Oy Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lintula Harri puh; 050-5055069 info@seniorshop.fi Hakemukset: Lintusetti Oy Lintula Harri Näädänkuja 3 04230 Kerava info@seniorshop.fi Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior Shop vaatekauppias, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Lintusetti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa