Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Työpaikkakuvaus

Senior Shop hakee Etelä- Pohjanmaalle franchising yrittäjää

Haluaisitko olla itsenäinen vaatekauppias, jolla on suuri kasvava asiakaskunta?

Senior Shop - Suomen suurin liikkuva vaatekauppa muodikkaille ja tyylitietoisille senioreille - on perustettu Ruotsissa 1996 ja Suomessa ketju on toiminut vuodesta 2010 alkaen. Tänä päivänä toimintaa on Pohjoismaiden lisäksi Saksassa.

Liikeideamme on "vaatekauppa joka tulee asiakkaan luo". Me myymme vaatteita senioreille vierailemalla yhdistysten kokoontumisissa sekä kaikkialla, missä ikääntyvää väestöä asuu. Tulemme paikalle mukanamme noin 900 vaatetta heti valmiina ostettavaksi.

Yrittäjä toimii yksin omalla alueellaan. Myytävät vaatteet valitaan keskitetysti yhteisostoin. Yrittäjällä on tavara-auto, jonne mahtuu 6 rekkiä vaatteita. Vierailupaikat sovitaan etukäteen mm. palvelukoteihin, yhdistyksiin ja kaikenlaisiin ikäihmisten toiminta- ja kokoontumispaikkoihin.

Menestyvällä Senior Shop-yrittäjällä on itsenäinen ja käytännönläheinen ote työhönsä sekä hyvät sosiaaliset taidot. Kokemus vaatteiden kanssa työskentelystä on etu, mutta ei välttämättömyys. Osaat ja haluat myydä! Työ on liikkuvaa ja autolla ajamiseen tarvitaan B-ajokortti.

Työskentelet vuodessa 7,5 kuukautta ja 4,5 kuukautta voit pitää vaikka lomaa ja nauttia hyvin menneen myyntisesongin tuomista eduista.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työt menestyvänä yrittäjänä Senior Shop konseptilla, niin ota yhteyttä:

Työnantaja: Lintusetti Oy Sijainti: 60100 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lintula Harri puh; 050-5055069 info@seniorshop.fi Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60100 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior Shop vaatekauppias, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut Lintusetti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60100 - Seinäjoki , osoitteessa 60100 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus