Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Senior Shop hakee Oulu-Lappi alueelle franchising yrittäjää

Haluaisitko olla itsenäinen vaatekauppias, jolla on suuri kasvava asiakaskunta?

Senior Shop - Suomen suurin liikkuva vaatekauppa muodikkaille ja tyylitietoisille senioreille - on perustettu Ruotsissa 1996 ja Suomessa ketju on toiminut vuodesta 2010 alkaen. Tänä päivänä toimintaa on Pohjoismaiden lisäksi Saksassa.

Liikeideamme on "vaatekauppa joka tulee asiakkaan luo". Me myymme vaatteita senioreille vierailemalla yhdistysten kokoontumisissa sekä kaikkialla, missä ikääntyvää väestöä asuu. Tulemme paikalle mukanamme noin 900 vaatetta heti valmiina ostettavaksi.

Yrittäjä toimii yksin omalla alueellaan. Myytävät vaatteet valitaan keskitetysti yhteisostoin. Yrittäjällä on tavara-auto, jonne mahtuu 6 rekkiä vaatteita. Vierailupaikat sovitaan etukäteen mm. palvelukoteihin, yhdistyksiin ja kaikenlaisiin ikäihmisten toiminta- ja kokoontumispaikkoihin.

Menestyvällä Senior Shop-yrittäjällä on itsenäinen ja käytännönläheinen ote työhönsä sekä hyvät sosiaaliset taidot. Kokemus vaatteiden kanssa työskentelystä on etu, mutta ei välttämättömyys. Osaat ja haluat myydä! Työ on liikkuvaa ja autolla ajamiseen tarvitaan B-ajokortti.

Työskentelet vuodessa 7,5 kuukautta ja 4,5 kuukautta voit pitää vaikka lomaa ja nauttia hyvin menneen myyntisesongin tuomista eduista.

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan työt yrittäjänä Senior Shop konseptilla, tule keskustelemaan lisää Senior Shopin edustajan kanssa Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston Oulun toimipaikan (Torikatu 34-40) aulaan 10.11. klo 13-15 välisenä aikana.

Työnantaja: Lintusetti Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lintula Harri puh; 050-5055069, info@seniorshop.fi Ilmoitus jätetty: 05.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior Shop vaatekauppias, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.08.2016 ja sen on julkaissut Lintusetti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu , osoitteessa 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus