Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

We're Hiring! Senior Game Engineer If you're a Unity ninja with shipped games under your belt and at least 5 years of experience, you may be the droid we are looking for. Please note, we are currently looking to fill very challenging senior position, so unless you have at least ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja peliala Helsinki peliala Sipoo peliala Vantaa peliala Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo peliala ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Senior Game Engineer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Lightneer Inc. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa