Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Software Developer to work with automotive industry (.NET)

Academic Work

Helsinki

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy

Crasman Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Digizer Oy on oululainen verkkokauppojen palveluyhtiö. Tuotamme asiakkaillemme palvelut kustannustehokkaasti, tavoiteenamme kehittää heidän liiketoimintaansa ja auttaa kasvussa. Tuotamme tällä hetkellä seuraavat palvelut alati kasvavalle määrälle asiakkaita: Logistiikka, Tuotehallinta, Asiakaspalvelu ja Digimarkkinointi. Haemme joukkoomme osaavaa henkilöä työskentelemään hakusanamainonnan sekä hakukoneoptimoinnin parissa, nimikkeellä SEM / SEO Spesialisti. Tehtävässä menestyminen vaatii: ADWords kokemusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja data analysis and management Kempele palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kempele data analysis and management palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, SEM/SEO Spesialisti, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Digizer Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus