Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 01.02.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Lohjan Sammattiin VENERAKENTAJIA Etsimme lasikuidun laminoitsijoita tekemään muottien mukaisia veneenosia ja kokoamaan niistä veneitä. Työ on fyysistä ja vaatii siksi hyvää lihaskuntoa. Edellytämme: -Työkokemusta tai soveltuvaa koulutusta-Ammattimaista asennetta -Suomen kielen osaamista Tarjoamme: -Pitkän työsuhteen-Mukavan työympäristöä-Asianmukaisen korvauksen työstä Koetko olevasi etsimämme henkilö? Täytä hakemuksesi pikaisesti, silla työt alkavat nopealla aikataululla. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Lohja .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Veneenrakentaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 01.02.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.02.2017. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 97 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus