Duunitori suosittelee
Graphic Designer

CBRE

Helsinki

Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja jonkin verran kokemusta omaavaa VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA uudisrakennus kerros- ja rivitalotyömaille Pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Odotamme sinulta työkokemusta työnjohdollisista tehtävistä vastaavista tehtävistä ja rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Voimassaolevat turvakortit ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan ja erinomaisen mahdollisuuden menestyä rakennusalan ammattilaisena. Lisäksi saat paljon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Uusimaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Uusimaa johtajapositiot Uusimaa työnjohtajat Uusimaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohtajat työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus