Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja jonkin verran kokemusta omaavaa VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA uudisrakennus kerros- ja rivitalotyömaille Pääkaupunkiseudun työkohteisiin. Odotamme sinulta työkokemusta työnjohdollisista tehtävistä vastaavista tehtävistä ja rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Voimassaolevat turvakortit ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Asiakkaamme tarjoaa sinulle vakituisen työpaikan ja erinomaisen mahdollisuuden menestyä rakennusalan ammattilaisena. Lisäksi saat paljon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja työnjohtajat Uusimaa maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Uusimaa johtajapositiot Uusimaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Uusimaa työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät johtajapositiot työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa