Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Rakennus Timo Pekka Oy on vuonna 1987 perustettu forssalainen, perheyrityksenä toimiva rakennusliike.
Etsimme Kanta Hämeen alueella toimivalle asiakasyrityksellemme

VASTAAVAA MESTARIA

Työmaasi olisi Hämeenlinnassa alkamassa oleva kerrostalotyömaa, jossa rakentaisit uuden asuinkerrostalon ja saneeraisit vanhaan toimistorakennukseen asuntoja. Sinulla on työkokemusta jo useammista hyvin hoidetuista kerrostalokohteista ja pystyt hoitamaan monia projekteja samaan aikaan. Omaat hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot sekä tulet hyvin toimeen monenlaisten ihmisten kanssa.

Edellytämme sinulta:
Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavan mestarin tehtävistä sekä näyttöä työmaiden tuloksellisesta johtamisesta.

Saat:
Vakituisen työpaikan, hyvät työsuhde-edut ja erinomaisen mahdollisuuden menestyä rakennusalan ammattilaisena. Lisäksi saat paljon mielenkiintoista työtä ja mahdollisuuksia kasvattaa omaa osaamistasi sekä ammattitaitoisen, kasvavan ja kehittyvän yrityksen tuen.

Tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen ja työsuhde alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Mervi Koskela, puh. 0400 601 432

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi, mervi.koskela@selekta.fi tai www.selekta.fi työnhakulinkin kautta viimeistään 7.11.2016 mennessä.

Työnantaja: Selekta Sijainti: Hämeenlinnan alue Hakemukset: https://hakemus.selekta.fi/index.php?id=860 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 Ilmoituskanava: Selekta

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenlinnan alue

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava mestari, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hattula , osoitteessa Hämeenlinnan alue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 122 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa