Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rakennus Timo Pekka Oy on vuonna 1987 perustettu forssalainen, perheyrityksenä toimiva rakennusliike. Etsimme Kanta Hämeen alueella toimivalle asiakasyrityksellemme VASTAAVAA MESTARIA Työmaasi olisi Hämeenlinnassa alkamassa oleva kerrostalotyömaa, jossa rakentaisit uuden asuinkerrostalon ja saneeraisit vanhaan toimistorakennukseen asuntoja. Sinulla on työkokemusta jo useammista hyvin hoidetuista kerrostalokohteista ja pystyt hoitamaan monia projekteja samaan aikaan. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Hattula työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hattula talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Hattula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava mestari, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hattula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa