Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Titaani Rakennus Oy on pääkaupunkiseudun asuintalojenperuskorjauksiin erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluvat linja-saneeraukset sekä muut asuinrakennuksissa toteutettavat peruskorjaukset.Yritys on pääkaupunkiseudulla yli 20 vuotta toimineen NHK Rakennus Oy:n tytäryhtiö. Etsimme asiakkaallemme TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ Työmaapäällikön toimenkuva on toimia työmaiden vastaavana työnjohtajana, vastata urakoidemme toteuttamisesta laadukkaasti, tehokkaasti, sekä laaditun aikataulun mukaisesti. Lisäksi henkilöltä odotetaan kykyä toimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Uusimaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaapäällikkö, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 71 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus