Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Titaani Rakennus Oy on pääkaupunkiseudun asuintalojenperuskorjauksiin erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluvat linja-saneeraukset sekä muut asuinrakennuksissa toteutettavat peruskorjaukset.Yritys on pääkaupunkiseudulla yli 20 vuotta toimineen NHK Rakennus Oy:n tytäryhtiö. Etsimme asiakkaallemme TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ Työmaapäällikön toimenkuva on toimia työmaiden vastaavana työnjohtajana, vastata urakoidemme toteuttamisesta laadukkaasti, tehokkaasti, sekä laaditun aikataulun mukaisesti. Lisäksi henkilöltä odotetaan kykyä toimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Uusimaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaapäällikkö, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 110 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa