Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

IPP Developer

Wärtsilä

France

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Titaani Rakennus Oy on pääkaupunkiseudun asuintalojenperuskorjauksiin erikoistunut yritys. Palveluihin kuuluvat linja-saneeraukset sekä muut asuinrakennuksissa toteutettavat peruskorjaukset.Yritys on pääkaupunkiseudulla yli 20 vuotta toimineen NHK Rakennus Oy:n tytäryhtiö. Etsimme asiakkaallemme TYÖMAAPÄÄLLIKKÖÄ Työmaapäällikön toimenkuva on toimia työmaiden vastaavana työnjohtajana, vastata urakoidemme toteuttamisesta laadukkaasti, tehokkaasti, sekä laaditun aikataulun mukaisesti. Lisäksi henkilöltä odotetaan kykyä toimia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Uusimaa työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Uusimaa talonrakennus työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työmaapäällikkö, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus