Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaako sinua työt alan johtavassa suuressa teollisuusyrityksessä Nastolassa? Haemme nyt TEOLLISUUSMAALARIA yrityksen Nastolan toimipisteeseen. Työtehtäviisi sisältyy kaikki maalauslinjan työvaiheet, raepuhallus, pesu ja maalaus. Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla kokemusta vastaavasta työstä, hyvä asenne ja valmius kaksivuorotyöhön. Alan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta:- itsenäistä työotetta- huolellista työnjälkeä- hyvää suomenkielen taitoa Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Sysmä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sysmä talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 19700 - Sysmä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 81 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus