Duunitori suosittelee
Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kiinnostaako sinua työt alan johtavassa suuressa teollisuusyrityksessä Nastolassa? Haemme nyt TEOLLISUUSMAALARIA yrityksen Nastolan toimipisteeseen. Työtehtäviisi sisältyy kaikki maalauslinjan työvaiheet, raepuhallus, pesu ja maalaus. Työssä onnistuaksesi sinulla tulee olla kokemusta vastaavasta työstä, hyvä asenne ja valmius kaksivuorotyöhön. Alan koulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta:- itsenäistä työotetta- huolellista työnjälkeä- hyvää suomenkielen taitoa Tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Sysmä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sysmä talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sysmä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sysmä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 70 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa