Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme johtavalle asuntotuontantoyhtiölle SIHTEERIÄ kokouksen valmistelutehtäviin ja avustamaan kokouksissa. Tehtävänäsi on kokous muistioiden kirjoittaminen, pöytäkirjojen puhtaaksi laatiminen, materiaalikansioiden ajantasalla pitäminen ja muut sihteerin tehtävät. Edellytämme:-Aikaisempaa kokemusta kokouksissa toimimisesta-Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa-Hyvää käytöstä, positiivista ja iloista asennetta Tarjoamme:-Pitkäaikaisen vuokratyösuhteen asiakasyritykseen-Avoimen, vastuullisen ja innostavan työympäristön alan asiantuntijoiden joukossa Mikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Uusimaa hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sihteeri, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus