Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme Leppävirralle RASKAAN AJONEUVOKALUSTON ASENTAJAA Työssä menestyminen edellyttää kokemusta auto- ja kuljetusalasta. Päällirakennekokemus on toivottavaa, jonka lisäksi arvostamme jarrukorjauskokemusta sekä diagnostiikkaohjelmistojen käyttöä ja analysointia. Edellytämme: - Työkokemusta auto- ja kuljetusalalta - Joustavuutta ja oma-aloitteista asennetta - BC-luokan ajokorttia Tarjoamme: - Pitkäaikaista työtä - Monipuolisen tehtävät Auton omistaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Mikäli olet etsimämme tyyppi, otathan ripeästi yhteyttä, sillä työt alkavat HETI.
Työnantaja: Selekta Sijainti: Varkauden alue Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Selekta

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Varkauden alue

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Raskaan kaluston asentaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Varkauden alue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 130 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa