Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haussa Porvooseen uudiskohteeseen RAKENNUSSIIVOOJA Rakennussiivoojan toimenkuvaan kuuluu rakennustyömaan työskentelypaikkojen ja kulkuväylien siivoaminen pölystä, liasta ja työn jätteistä. Tehtävinä esimerkiksi siirtää laudankappaleet, putkenpätkät, tyhjät säkit ym. jätteet pois. Edellytämme: -Luotettavuutta -Voimassa olevaa työturvakorttia -Reipasta asennetta -Joustavuutta työaikojen suhteen -Suomen kielen osaamista Tarjoamme: -Pitkäkestoisen työmaan -Asianmukaisen korvauksen työstä -Mahdollisuutta kehittyä rakennusalan muissakin tehtävissä Auton omistaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Aiempi työkokemus on plussaa, mutta isompi painoarvo on asenteella. Työ alkaa vuoden loppupuolella. Lähetä hakemus linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Samuli 040 8388655
Työnantaja: Selekta Sijainti: Porvoon alue Hakemukset: https://hakemus.selekta.fi/index.php?id=859 Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 Ilmoituskanava: Selekta

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Porvoon alue

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Porvoon alue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 122 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa