Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Siltasuunnittelija Destiaan (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Jämsään rakennustyömaille RAKENNUSSIIVOOJIA Rakennussiivoojan toimenkuvaan kuuluu rakennustyömaan työskentelypaikkojen ja kulkuväylien siivoaminen pölystä, liasta ja työn jätteistä. Tehtäviin kuuluu siirtää laudankappaleet, putkenpätkät, tyhjät säkit ym. jätteet pois. Edellytämme:-Voimassa olevaa työturvakorttia-Reipasta asennetta-Joustavuutta työaikojen suhteen -Suomenkielen osaamista Tarjoamme: -Vaihtuvaa työympäristöä-Kilpailukykyisen palkan-Mahdollisuutta kehittyä rakennusalan muissakin tehtävissä Auton omistaminen katsotaan eduksi, mutta ei ole ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennussiivooja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Jämsän alue . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 122 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa