Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennuttajavastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.01.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun kohteisiin PUTKIMIESTÄ HUOLTOAUTOON Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja omaat oma-aloitteisen työskentelytavan. Työtehtäviin kuuluvat huoltotoimenpiteet vaihtuvissa kohteissa pääkaupunkiseudulla. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia asiakaspalvelu taitoja. Edellytämme: - Voimassa olevaa työturva- ja tulityökorttia - Alan koulutusta - Työkokemusta vähintään kolme vuotta - Motivoitunutta ja työhön tarttuvaa asennetta - Erinomaista suomenkielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki lvi-alan työt Sipoo lvi-alan työt Vantaa lvi-alan työt Espoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkimies huoltoautoon, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 05.01.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.01.2017. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 86 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus