Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 01.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ammattitaitoinen teollisuuden putkihitsaaja, joka hakee uusia haasteita? Tämä paikka on sinulle! Etsimme Nastolaan ammattitaitoista TEOLLISUUDEN PUTKIHITSAAJAA suureen kansainväliseen teollisuusyritykseen . Hakijoilta vaadimme erinomaista TIG- , MAG- ja rosteri hitsausmenetelmien hallintaa. Aikaisempi työkokemus teollisuuden putkihitsaustehtävistä on edellytys tehtävästä suoriutumiseen. Monipuolinen kokemus eri ainevahvuuksista ja hitsattavista materiaaleista lasketaan eduksesi. Hitsausluokat eivät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Sysmä tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sysmä puu- ja metallialan tehtävät Sysmä määräaikainen Sysmä lvi-alan työt tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkihitsaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 01.12.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Sysmä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 73 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus