Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Espoon työmaille PUTKIASENTAJIA Sinulla on kokemusta niin uudis- kuin myös saneerauskohteista. Sinulle mm. linjavedot, lämpölinjat ja kuvien luku on selkärangassa, eikä hitsauskaan ole tuntematon käsite. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja omaat oma-aloitteisen työskentelytavan. Edellytämme:- Voimassa olevaa työturva- ja tulityökorttia- Alan koulutusta- Työkokemusta vähintään kolme vuotta- Motivoitunutta ja työhön ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Helsinki lvi-alan työt Kauniainen lvi-alan työt Kirkkonummi lvi-alan työt Nurmijärvi lvi-alan työt Vantaa lvi-alan työt Vihti lvi-alan työt Espoo LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Helsinki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kauniainen LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Kirkkonummi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Nurmijärvi LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vihti LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Espoo Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Kauniainen Asennus, huolto ja puhtaanapito Kirkkonummi Asennus, huolto ja puhtaanapito Nurmijärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vihti Asennus, huolto ja puhtaanapito Espoo lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 115 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa