Duunitori suosittelee
Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Controller

Cargotec

Helsinki

Code Academy - ohjelmistokehityksen koulutus

Saranen Consulting Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme Länsi-Uudellemaalle TEOLLISUUSOMPELIJAA eri alojen korkealaatuisten työvaatteiden ompeluun.Työ on kokoaikatyötä ja edellyttää motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaa.Etuna on kokemus vastaavista ompelijan tehtävistä. Edellytämme:-sopiva koulutus-ompelukokemusta tuotantolinjalla-valmistuskuvien lukutaito-erilaisien ompelukoneiden käyttö -Tarjoamme-mahdollisuuden myöhemmin työllistyä asiakkaalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen-työn ei allergisoivien materiaalien parissa-pitkän historian omaavan ympäristöystävällisen yrityksen tuen Kiinnostuitko? Laita hakemus pikaisesti alla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekstiilialan tehtävät Helsinki tekstiilialan tehtävät Kauniainen tekstiilialan tehtävät Kirkkonummi tekstiilialan tehtävät Nurmijärvi tekstiilialan tehtävät Vantaa tekstiilialan tehtävät Vihti tekstiilialan tehtävät Espoo tekstiilialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusompelija, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus