Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Seinäjoelle MIG/TIG HITSAAJAA ruostumattomanteräksen vaativaan hitsaustyöhön. Työssä tulee hallita sekä putken, että levyn hitsausmenetelmät. Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, huolellisuutta, laatutietoisuutta sekä yhteistyötaitoja. Luokkien voimassaolo katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Edellytämme: - Vankaa työkokemusta - Ammattimaista asennetta Tarjoamme: - Viihtyisän työympäristön- Asianmukaisen korvauksen työstä Mikäli koet olevasi etsimämme tyyppi, otathan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MIG / TIG- hitsaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 01.11.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus