Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 01.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Seinäjoelle MIG/TIG HITSAAJAA ruostumattomanteräksen vaativaan hitsaustyöhön. Työssä tulee hallita sekä putken, että levyn hitsausmenetelmät. Ammatissa tarvitaan kädentaitoja, huolellisuutta, laatutietoisuutta sekä yhteistyötaitoja. Luokkien voimassaolo katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Edellytämme: - Vankaa työkokemusta - Ammattimaista asennetta Tarjoamme: - Viihtyisän työympäristön- Asianmukaisen korvauksen työstä Mikäli koet olevasi etsimämme tyyppi, otathan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, MIG / TIG- hitsaaja, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 01.11.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 81 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa