Duunitori suosittelee
Puutarhuri

Kuntec Oy

Turku

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Karkkilaan reipasta ja hyvän asenteen omaavaa METALLIMIESTÄ/NAISTA oppimaan laser/levytyökone työstöä sekätekemään erilaisia tuotannon työtehtäviä. Edellytämme: -metallialan perustutkinto luetaan eduksi-hyvää asennetta ja motivaatiota-halua sitoutua oppimisprosessiin Tarjoamme: -pitkän työsuhteen ja mahdollisuuden vakinaistumiseen asiakkaalle-mukavan työympäristön Mikäli koet olevasi etsimämme tekijä, niin täytäthän hakemuksen pian allaolevan linkin kautta, sillä työt alkavat HETI ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) koneteollisuuden tehtävät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Selekta henkilöstöpalvelut Oy Y-tunnus 1579327-7 Rinnakkaistoiminimet selekta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallimies, on ilmoitettu Selekta -palvelussa 14.09.2016 ja sen on julkaissut Selekta. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 79 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa